Monday 19 August 2013

Training en Advies voor Zwemmen

Zwemschool SwimBee heeft de expertise in huis voor een goede en gedegen zwemles. U kunt hier terecht voor training en advies voor zwemmen. Niet alleen kinderen kun hier op zwemles, maar ook volwassenen en ouderen. Bij de oudere generaties werd er vroeger geen zwemles gegeven en dat kan nu ingehaald worden bij zwemschool SwimBee.
Zwemschool SwimBee is een frisse jonge zwemschool waar u terecht kan voor verschillende pakketten op het gebied van zwemles. De bijzondere open benadering van deze zwemschool sprak al vele leerlingen aan. De resultaten zijn dan ook erg goed bij zwemschool SwimBee. Er kan zowel in groepsverband les gegeven worden als privé. Wanneer u moeite heeft met uw coördinatie met zwemmen dan zullen wij er voor zorgen dat dit gaat verbeteren. Wij hebben de know-how in huis dankzij onze kundige zwemdocenten om goed en gedegen les te geven. Onze zwemschool voldoet dan ook aan alle officiële eisen op het gebied van hygiëne en zwemlesmethoden. De diploma's die er bij ons behaald kunnen worden zijn dan ook officieel Nederlands erkende zwemdiploma's.
Ook geeft zwemschool SwimBee in het buitenland les aan kinderen van expats. We zijn nu in een aantal landen beschikbaar als zwemschool. Het voordeel hiervan is als u en uw gezin weer terugkeren naar Nederland dat uw zwemles amsterdam kind al in het bezit is van erkende Nederlandse zwemdiploma's. Bovendien komt het de veiligheid van uw kind zeer zeker ten goede. Stel dat u in de buurt van een zwembad woont, dan kunnen we daar mits het bad goedgekeurd wordt zwemles geven.
In Nederland kan u bij verschillende zwemscholen van SwimBee terecht. Zo zitten we bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De zwemscholen zijn goed bereikbaar zodat u altijd op tijd bent voor een zwemles. De zwemscholen zijn van voorzien van alle moderne voorzieningen. Stel dat uw kinderen les krijgen bij ons, dan kunt u ook gezellig aan de kant de vorderingen van uw kind volgen. Bij vragen over zwemles kunt u ook altijd bij SwimBee terecht zowel via de website als telefonisch. Een van de medewerkers van SwimBee zal al uw vragen over zwemles beantwoorden

No comments:

Post a Comment