Tuesday 11 June 2013

Zwemles in het buitenland!

zwemschool buitenland. De ideale oplossing op reis.

Woont u met uw kinderen in het buitenland of gaat u op vakantie? Een unieke kans om uw kind te leren zwemmen in zwemschool buitenland. Naast dat uw kind heel snel het A-diploma gaat halen maakt het ook kennis met andere kinderen in het buiteland.

De zwemschool buitenland van swimbee heeft, net als in Nederland, professionele zwemdocenten in dienst. Uw kind haalt dus het A-diploma die de kinderen in Nederland ook halen. De zwemdocenten leren uw kind op spelenderwijze omgaan met het water, het zwembad en de verschillende zwemslagen. Zwemschool buitenland gebruikt hiervoor een versnelde methode. Binnen een paar dagen heeft uw kind al zijn of haar diploma. Bent u weer terug in Nederland dat bespaart u dit veel tijd! In plaats van uw kind naar de zwemles te brengen kunt u bijvoorbeeld samen gaan zwemmen. Het diploma gaat mee in de koffer!

Natuurlijk kunt u net als met de zwemlessen van swimbee in Nederland de zwemlessen van uw kind bij zwemschool buitenland via uw persoonlijke digitale account volgen. Op deze manier kunnen ook opa's en oma's de prestaties van hun  in zwembad buitenland vanuit Nederland volgen.

Natuurlijk heeft elk land haar eigen (zwem)gewoonten. In sommige landen ligt de focus bij het zwemmen op de verschillende zwemslagen en minder op de veiligheid. Een zwemschool buitenland Swimbee volgt hierbij de eisen die aan het Nederlands zwemdiploma gesteld worden. Uw kind leert dus veilig zwemmen. Zwemschool buitenland is dus een perfecte oplossing voor u en uw kind. Uw kind zal het zwemmen in een paar dagen gaan leren. Zwemschool buitenland is dus zeker prestatiegericht maar swimbee betekent ook zwemplezier in het buitenland voor uw kind!

Het eerste gedeelte van de zwemles bestaat uit kennismaking met het zwembad en het water. Waarom is water nat, waarom spat het uitelkaar als iemand er in springt, kun je drijven op het water en wat zie je onder het zwemles amsterdam water. Natuurlijk vertellen wij ook over de natuurlijke wateren in de buurt, denk aan de zee, een meer of een rivier. Daarna zal uw kind leren drijven en worden de eerste zwemslagen geoefend. Omdat uw kind de hele dag zwemt zal versnelt het leerproces. Uw kind heeft niet het gevoel dat het moet leren, want er wordt veel plezier met en door de zwemdocenten en de leerlingen gemaakt. Swimbee geeft u de ideale oplossing met de zwemschool buitenland.

Op onze website vindt u verschillende referentie van expats en vakantiereizigers in het buitenland die eerder gebruik hebben gemaakt van het aanbod van swimbee. Ook vindt u daar de adressen die swimbee aanbied van zwemschool buitenland.

No comments:

Post a Comment