Tuesday 11 June 2013

Zwemles bij Swimbee in Rotterdam

Swimbee geeft zwemles in meerdere plaatsen in Nederland. Steeds meer ouders en kinderen zijn enthousiast over onze zwemlesmethode. Zwemschool rotterdam heeft alleen enthousiaste zwemdocenten in dienst. Zij kennen uw kind en weten waar hij of zij aan toe is en leren uw kind stapsgewijs zwemmen!

Zwemles voor uw kind bij Swimbee is vooral leuk en leerzaam voor uw kind en goed geregeld voor u. Uw kind krijgt zwemles in kleine groepen. Op deze manier zien de zwemdocenten altijd wat uw kind nodig heeft tijdens de zwemles. Uw kind zal zich ook sneller thuis voelen in een kleine groep en leert daardoor sneller. Tenslotte is de eerste zwemles en de zwemlessen daarna spannend voor uw kind. De zwemdocenten van zwemschool rotterdam werken graag met u samen.

Op zwemschool rotterdam blijft uw kind gemotiveerd. Bij Swimbee vertellen wij  wat uw kind leert en wat hij of zij binnenkort gaat leren. Zo krijgt uw kind niet pas een certificaat bij het behalen van het A-dipoma, maar reikt zwemschool rotterdam ook Beecertificaten uit. Wanneer uw kind een vaardigheid heeft aangeleerd geeft Swimbee een certificaat. Dit zorgt ervoor dat uw kind trots zal zijn en gemotiveerd blijft.

Maar ook u blijft op deze manier gemotiveerd! Zwemschool rotterdam betrekt u graag bij de zwemlessen van uw kinderen. Via uw eigen digitale account kunt u de voortgang van de zwemles van uw kind bijhouden. Ook opa's en oma's kunnen op deze manier hun kleinkind volgen op de zwemles. Natuurlijk krijgt u hiervoor uw eigen wachtwoord en wordt deze alleen aan u gegeven.

Uw kind leert ondertussen op een spelenderwijze zwemmen. Eerst de kennismaking met water. Het ene kind springt onbevangen in het water en een ander kind wil juist eerst alleen kijken en dan voorzichtig met de teen het zwemwater voelen. Swimbee laat uw kind kennismaken met het water: Waarom is het nat? Kun je drijven? Wat zie je onder het water? Hoe komt het zwemwater in het zwembad? Daarna leert elk kind op zijn haar of eigen tempo de zwemslagen en -vaardigheden.

Doordat de zwemdocent van zwemschool rotterdam plezier uitstraalt en laat zien dat het leuk is om te zwemmen zal uw kind het graag willen leren. Swimbee garandeert daarom dat uw kind binnen een jaar het A-diploma gaat halen. Naast zwemplezier en zelfstandigheid bij het zwemmen ook heel belangrijk zwemles amsterdam voor de veiligheid van uw kind. Natuurlijk is het afzwemmen voor de kinderen spannend, maar ook zeker leuk. Ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's zijn van harte welkom bij Swimbee en samen maken wij hier een groot feest van.

Zwemschool rotterdam is dus een goede keuze voor de zwemles van uw kind! U bent van harte welkom om eerst te komen kijken bij Swimbee. Swimbee heeft meerdere locaties. Kom naar zwemschool rotterdam! De adressen van zwemschool rotterdam vindt u hieronder. Kortom zwemschool rotterdam is er klaar voor! Onze locatie zijn:  

zwemschool rotterdam

Locatie Schuttersveld

Crooswijksestraat 93

3034 AE Rotterdam, ZH

zwemschool rotterdam 

Locatie Sportcentrum West

Spaanseweg 2-4

3028 HW Rotterdam, ZH

No comments:

Post a Comment